Om Henrik Tranberg

Jeg er født i København i 1965. Jeg har arbejdet med personlig udvikling siden 1988. Bl.a. har jeg mediteret dagligt siden da.

Jeg er uddannet cand. psych. – i daglig tale psykolog – fra Københavns Universitet. Jeg er autoriseret af Psykolognævnet. Jeg har haft praksisadresser i Vanløse, København siden 2006.

Jeg har under studiet arbejdet med psykisk syge i hjemmevejlederteam, og med unge mennesker med personlighedsforstyrrelser.

Men det er især det terapeutiske arbejde, jeg brænder for, og jeg har derfor også gennemført en 4-årig psykoterapeutisk uddannelse ved Psykoterapeutisk Institut i København.

Jeg valgte at tage en psykoterapeutisk uddannelse ved siden af universitetsstudierne, da jeg også er praktiker af natur.

Kombinationen af den store teoretiske viden, den praktiske uddannelse i psykoterapi og min årelange træning i nærvær, har givet mig en solid ballast til den svære opgave, som psykoterapi er.

Jeg har i 2013-2014 taget en 2-årig efteruddannelse hos Laurence Heller, Ph.D. i NARM (Neuro Affektiv Relations Model). Du kan læse mere om det via linket, samt se en lille video med Laurence Heller.

Medlem af:
Dansk Psykolog Forening
Forum for Eksistentiel Psykologi og Terapi
Dansk Carl Rogers Forum
Dansk Psykoterapeutisk Selskab for Psykologer
Psykologfagligt Selskab for Klinisk Hypnose
– Dansk Psykologisk Selskab for Kropsrelateret Psykoterapi
Psykoterapeutforeningen

Link til supervisorer:
Cand. Psych. Aut. Jahnnie Sigård
Cand. Psych. Aut. Mette Hedegaard-Sørensen
Cand. Psych. Aut. Tove Mejdahl

Comments are closed.