Henvendelse

Henrik Tranberg, cand. psych. aut.

Praksisadresse: Herlufsholmvej 67, 2720 Vanløse i København.

Obs: Fra 15/6 har jeg praksisadresse på Fåborgvej 31, 4700 Næstved. Jeg kan tilbyde terapi via zoom til klienter i hele landet.

Tlf. 2290 8676 – Træffetid bedst ml. 9 og 9.30 eller ml. 17 og 18. Læg venligst en besked, hvis du ikke træffer mig

Afbud skal ske senest kl 16 dagen før aftalen, ellers betales fuldt honorar. Afbud og ændringer af tider skal altid ske enten pr. sms eller pr. telefon

Du er velkommen til at ringe eller at sende en sms på tlf 22908676

Tidsbestilling kan kun ske telefonisk. 

Grundet persondataforordningen kan du ikke henvende dig via email, da dette kræver sikker, krypteret mail, og det har jeg ikke. 

Individuel, par- og gruppeterapi

Venligst giv mig besked ved første henvendelse, hvis du påtænker at bruge forsikring eller arbejdsgiver til at dække behandling. Dette gælder også, hvis du er selvstændig og ønsker, at dit firma dækker behandling

Supervision af psykologer og psykoterapeuter. Jeg har gode erfaringer med at tilbyde online supervision. Ring på 22908676, hvis du har brug for supervision.

Kurser og foredrag: Ring og hør om emner og priser

Mindfulness baseret stressreduktion på arbejdspladsen: Er I en virksomhed med fokus på medarbejdertrivsel, som godt kunne tænke jer at reducere jeres medarbejderes stressniveau, kan jeg tilbyde korte workshops i mindfulness baseret stressreduktion – ring og hør, eller send en mail. Gør noget godt for jeres medarbejdere! Jeg kan også tilbyde min hjælp til at løse samarbejdsproblemer.

Comments are closed.